Najnovšie recenzie zo sekcie Ryžovary
Šikovný pomocník do kuchyne na rýchlu prípravu ryže
Výborný ryžovar aj s naparovaním zeleniny s úžasným dizajnom
- zatiaľ sa mi ryžu konečne podarilo uvariť v podstate bez problemov
možno to, že sa ryža prichytáva, ale veď stačí občas premiešať ako vlastne všetko a je to ok. A vždy ju musim vypnúť skôr. Ale inak fajn
Mám ho doma už druhým rokom a ryža je vždy na 100% dokonale pripravená ako z mojej obľúbenej čínskej reštiky v centre mesta. Šetrím tak aspoň peniaze na jej návštevy haha. Dobre sa ovláda.
Multifunkčný ryžovar má viacero programov varenia. ...dlhšia doba varenia, ale výsledok je vynikajúci.
Nádoba je nepriľnavá, ľahko sa čistí a dá sa dokonca vložiť do umývačky riadu.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
Rýžovar nám slúži už asi polroka a bez najmenších problémov a to mu dávame naozaj zabrať. Manžel preferuje ryžu ako prílohu, takže sa jedná o každodennú rutinku.. nikdy mu tak nechutila ako teraz:)
- odolné telo, niekoľko krát mi popadal a nič :)
- jednoduché ovládanie zvruchu rýžovaru
- jemná ryža, ktorá sa nelepí s perfektnou konzistenciou
Šikovný pomocník do kuchyne. Som veľmi spokojná.
- super objem
- estetický vzhľad
S rýžovarom som nadmieru spokojná.Robot je tichý, ryža je vždy v topu... je navyše pekný doplnok do kuchyne. neviem, prečo som si ho nekúpila skôr. Zdravá varianta varenia.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
Super rýžovar... Varím v ňom aj zemiaky. Preto som si zaobstarala po dvoch rokoch druhý, aby sa mohla súčasne variť príloha+ niečo k tomu. Pretože varím len pre seba, je pre mňa ideálny tento s nádobou na 1,5 l.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi a za čas který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- luxusný výsledok
- nádherný dizajn
- ľahko sa čistí a tmavý dizajn je veľmi praktický, nečistoty len tak nevidieť:)
- vkusný matný dizajn
- Jednoduchá obsluha, slušný vzhľad, ale hlavne uvarená ryža je naozaj sypká a chutná.
- Ešte som ho pouzila iba 1x,ale zatiaľ dobre
- Ryža sa nelepí a dizajn je veľmi pekný.
Malý milý pomocník do kuchyne.Kupila som si už druhý, aj na chalupu.
Vzhľadom malý, ale pre 2 resp.2+1 úplne stačí.
- Použila som jeden krát, mám ho doma len štyri dni, ale pomerne rýchlo uvarí, jednoduché ovládanie. Dobrý pomer cena/ kvalita. Dúfam, že bude naďalej fungovať bez problémov a po viacerých použitiach nezačne teflón ryžu pripaľovať. Naparovanie zatiaľ nevyskúšané, ale celková spokojnosť s výrobkom .
- Praktické, malé, a lacné
ok
Som Max spokojná.Všestranné využitie.Odporučam
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »