Najnovšie recenzie zo sekcie Ryžovary
Toto je nas druhy ryzovar, som max spokojna, rychla bezstarostna priprava.
Veľmi spokojný, tento produkt používam viac ako rok, preto som ho zakúpil ešte aj dcére.
- Jednoduché ovládanie, bezstarostné varenie ryže
Jednoduchá obsluha, slušný vzhľad, ale hlavne uvarenej ryže je naozaj sypká a chutná.
- .
Zatiaľ mám krátko, ale som nadšená,, jazmínová rýdzo je úplne skvelá. Než som si kúpila rýžovar, tak som ju skoro zakaždým rozvarila,, má úplne skvelú chuť, ani nie je rozvarená či nedovarená .... som rada že som rýžovar kúpila aj vzhľadovo je veľmi pekný. Super.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
Rýzovar samotný je skvelý pomocník v domácnosti.
Je to darček, vyberali sme podľa recenzií, tak dúfam, že sa bude páčiť. My sme ho skúšali asi raz u mojej švagrinej a boli sme nadšení.
Využívame denne, niekedy aj viackrát. Ovládanie je ľahké a intuitívne. Deti milujú kaše. Čistenie ľahké. Odporúčam, za nás bez najemnších problémov.
Skvelý pomocník do kuchyne. Ušetrí veľa času. Vývary či Pohánka ktorú doma pripravujeme často je oveľa rýchlejšie pripravená a je to celé podstatne jednoduchšie. Odporúčam.
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- Jednoduché na použitie
- Ľahké čistenie
- Samostatný chod a samovypnutie
Treba si odladit množstvo vody, prvých pár varok asi nebude nič moc, ale to sa samozrejme očakáva .
- prvý rýžovar čo sme doma skúsili a hneď takýto dobrý výber
- máme pol roka a bez jedinej závady
- chutná a zdravá ryža a to je základ
- najlepší varič ryže čo sme skúsili
- pre rodinu ideálny objemovo
- intuitívne ovládanie, zvládne aj moja starká
- Vyhadzuje mi poistky,dnes ho idem vratit
Ryzovar .fungoval chvilu.vyhadzuje poistky.Dnes ho idem vratit
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že spotřebič nefungoval, takto bohužel nelze určit k jaké závadě u spotřebiče došlo. Kontaktujte prosím servisní středisko FAST PLUS, tel: 249 105 832.S pozdravem Sencor
Aj naparovanie.
Možno preto, lebo uvarím fantastickú ryžu aj bez ryžovaru sa mi zdá, že tu mohlo byť trochu viac funkcií, napríklad uvarenie rizota. Inak je výborný pre 1-2 ľudí (práve toto mi vyhovuje), ryžu uvarí dobre, nič sa nepripáli, aj dusenie nad parou mi vyhovuje. Pre začiatočníka, ktorý nevie variť, dobrá vec.
- krasny dizajn
- jednoduchy na pouzitie
- viacero programov
- moznost posunut start
- nizka spotreba
Po dovareni ryze sa ryzovar automaticky prepne do rezimu udrziavania teploty (co je fajn), v ktorom vsak zostane az kym ho manualne nezrusite. To znamena, ze aj ked je uz ryza davno zjedena a vy ste to ohrievanie nevypli, ryzovar bude stale ohrievat nadobu este 12 hodin. Da sa vsak s tym naucit zit :)
Nemám, čo vytknúť.. ryža je vždy v topu. Skúšala som rôzne typy, hlavne robím basmati. Aj na pohánku či quinou je možné využitie ale v tom niesom expert:) Uvarená je rýchlo a chutne.
- dobrá cena
- v rámci rýžovarov na trhu nemá konkurenciu
- verím značke
- máme už skoro celá rodina v domácnosti
Reakcia značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Lauben
- biela varianta do mojej dizajnovej kuchyňe
- spratný
- ryža ako z obľúbenej vietnamskej reštaurácie:)
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaší recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost.
Tým Lauben
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »